Първото DLC за Cyberpunk 2077 идва през 2023-та и носи името „Phantom Liberty“!

Феновете на Cyberpunk 2077 ще могат да се завърнат в Night City през 2023 г. с ново DLC за и новото разширение Phantom Liberty. Въпреки слабия си старт, CD Projekt Red обеща, че най-новата им игра ще продължи да получава поддръжка чрез DLC и различни експанжъни.

Първоначално те бяха отложени, тъй като разработчиците се занимаваха изцяло с оправянето на стотиците бъгове за конзоли от старо поколение, което афектира продажбите на играта в световен мащаб.

cpunk

CDPR обаче изпълни обещанието си, когато разкри първия експанжън за Cyberpunk 2077 – Phantom Liberty. Въз основа на трейлъра виждаме V, който се присъединява към Новите Съединени американски щати.

Трейлърът включва и завръщането на Джони Силвърхенд, изигран от Киану Рийвс, което предполага, че експанжънът може да не се проведе след събитията от основната игра. Или че чипът за безсмъртие, който играчът е откраднал, е оставил някои останки и спомени от рокера все още в главата на V.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ще излезе САМО за PS5, Xbox Series X|S и PC през 2023 година, което значи, че конзолите от старо поколение няма да получат поддръжка.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини