Samsung ни приветства с добре дошли в ерата на Galaxy AI

Изкуственият интелект се превръща във все по-неделима част от ежедневието на всеки човек. Без значение с каква цел използваме компютърните технологии, гейминг, работа, удоволствие или просто ежедневно сърфиране в мрежата, иновациите, свързани с него, се раждат пред очите ни и се развиват и израстват в рамките на часове, а не дни, седмици или месеци.

И точно поради тази причина Samsung се съсредоточи върху развиването на революционните възможности на Galaxy AI, при пускането на серията Galaxy S24 на пазара в началото на годината. „Проектирани да бъдат съществена част от нашето ежедневие, Galaxy AI ще промени трайно начина, по който хората си взаимодействат със света. С нетърпение очакваме да видим как потребители подобряват и разширяват всяка част от ежедневието си с Galaxy AI, за да открият безкрайни възможности“, разказва ТM Ро, президент и ръководител на Mobile eXperience Business в Samsung.

Galaxy AI предлага на потребителите изобилие от практични функции на изкуствения интелект, за да промени начина, по който общуваме и опознаваме света около нас – не само дигиталния, но и реалния. Galaxy S24, Galaxy S24+ и Galaxy S24 Ultra пристигат с много подобрени набори от инструменти за онлайн търсене, настройки на камерата и способности за редактиране на изображенията. Всичко това е благодарение на Galaxy AI, който е наличен и за по-стари версии като Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5 Z Flip5 и Tab S9.

На кратко, вграден в телефоните, изкуственият интелект се превръща в революция. Това е нова ера за мобилните изживявания и Samsung Galaxy има ключова роля в нея. Мобилните устройства ще се превърнат в отправна точка за достъп до изкуствения интелект, а Samsung Galaxy има отлична възможност да ускори глобалното му разрастване.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини