Смях в залата! „de_anubis“ все още е пълен с бъгове, но измести „de_dust2“ от активния пуул!

de_anubis, противоречивата карта, която замени великия Dust_2 в активния пуул на 18 ноември, има някои бъгове, за които Valve очевидно не знае. Веднага след като локацията беше добавена към официалната ротация, професионални играчи и стриймъри започнаха да я играят, за да се подготвят за официални мачове или да създават съдържание, докато темата е свежа.

Бразилският стриймър Джовани “Gio” Дениз забеляза, че има невидима текстура, която не позволява на гранатите да преминат през нея; те всъщност отскачат обратно, след като ги хвърлите, което е направо смешно за официална карта.

Има друг бъг близо до входа на B Site, който причинява обратния ефект на бъга, открит от “Gio”. Бившият снайперист на BIG и Fnatic,smooya„, забеляза, че можете да хвърляте гранати, които преминават през стената, сякаш тя не съществува.

Третият бъг всъщност се появи по време на първия професионален мач на de_anubis, и в частност по време на срещата между ATK и MIBR на 27 ноември за ESEA Cash Cup. Джонатан „b0denmaster“ Боденмалм от ATK установи, че може да хвърли димка, която да покрие директно Connector.

Проблемът с тази граната е, че не отскача и не удря земята, както трябва, a димът се забива в стената, подобно на бъга „m0NESY„, с който се злоупотребяваше на de_mirage.

Image

Очакваме Valve да коментира тази ситуация, но най-важното – да вземе и бързи решения..

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини