Steam пусна 6 безплатни игри за ноември

Гейминг платформата Steam отбеляза началото на месец ноември като направи 6 игри безплатни за своите потребители. Те могат да бъдат свалени и задържани от играчите абсолютно безплатно и в това няма никаква уловка.

Първата игра е Shell Runner. Събитята се развиват в 2054-та година, а задачата ви е да се промъквате там, където не ви е мястото, да крадете и да убивате. В играта има доста тактика и темпо, както и множество възможности да променяте героя си, така че забавлението е гарантирано.

Продължаваме с The Jeffy Game. Това е 2D игра, в която сте в ролята на Jeffy. Задачата ви е да тичате, скачате и прескачате по пътя си към победата. Доста просто, нали?

Под номер 3 е Drift.wav. Вероятно още заглавието ви подсказва, че става въпрос за състезателна игра, в която трябва да поднасяте с дрифт колата си до първото място в класирането. Изборът ви е от около 10 коли, а освен това играта си има и саундтрак, в компанията, на който да преследвате лидерската позиция и победата.

Следва Office Fight. Ако не харесвате работното си място – това е играта за вас. Тя ще ви позволи да се превърнете в призрак, който всява хаос в офиса. Контролирайте предмети, предзвиквайте скандали и дори боеве в името на отмъщението срещу мега корпорацията, която ви е уволнила.

Beyond Hanwell пък е психо-хорър, който ви приветства в болницата The Royal Hallamshire. Там ще трябва да се биете много, за да оцелеете, а динамиката и променливостта в обстановката правят играта толкова уникална, че всяко преминаване през историята ще бъде различно, стига да имате смелостта да опитате отначало.

Завършваме с Monster Hide. Още една хорър игра, но този път от survival жанра, в която вие сте чудовището. Целта ви е да повалите колкото се може повече хора, които се опитват да ви неутрализират, а играта предлага и PvP формат.

Всички 6 игри са налични в Steam за PC.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини