Важен ден за българите в A1 Gaming League

Предстои важен уикенд в българската A1 Gaming League – най-голямата лига за електронни спортове у нас. Четвъртият кръг на Swiss формата ще определи нови 3 отбора, които ще отпаднат и други 3, които ще се класират за плейофите.

В съботния ден програмата започва в 13:00 българско време в Twtich канала на лигата, а първият двубой изправя RUSH B и Rhyno  в битка за оцеляване в турнира.

Срещата ще бъде последвана от дуел между NAVI Junior и CYBERSHOKE, а последният мач дава заявка и за най-интересен в събота – румънският Nexus ще играе срещу полския Permitta.

 

В неделя пък е време за българското участие в турнира, когато цели 6-ма наши сънародници ще са в сървъра. Програмата започва още в 12:30 със студио преди двубоя на момчетата от 500, които ще срещнат датския ECSTATIC. При победа, българите от 500 ще се класират за плейофите. След мача между Gaimin Gladiators и FAVBET пък на сцената ще излезе и Християн „REDSTAR“ Пиронков с неговия Into The Breach. Битката на балканския тим е срещу шведите от Johnny Speeds, като при него важи същото, което и за 500. При победа нашият стрелец и съотборниците му ще си гарантират място в директните елиминации.

 

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини