Dying Light 2 DLC отново отложено – този път с насрочена дата за септември 2022!

Някои DLC за Dying Light 2 вече видяха бял свят, но феновете на зомби-играта на Techland ще трябва да изчакат още малко за голямата актуализация на историята, след като разработчикът обяви, че първото по-голямо DLC ще бъде повторно отложено.

По-рано планирано за пускане в началото на лятото, разширението на историята вече претърпя едно забавяне, а ето че сега ще се насочи и към дата на пускане през септември, за да отговори на очакванията на всички геймъри.

dl2

Techland вече внедри няколко поискани функции, като режимът Dying Light 2 NG+, както и подобрения в Co-Op играта. Разработчикът заяви още, че планира да пусне първата глава от играта – „In the Footsteps of a Nightrunner“ – през юни, която ще включва селекция от различно съдържание и събития. Много търсеният режим за снимки също трябва да пристигне следващия месец.

Главният дизайнер Тимон Сметкала потвърди, че Dying Light 2 DLC ще бъде голямо и неочаквано, с подобен мащаб като този от първата игра. Смектала каза още, че въпреки многото спекулации, никой не предполага какво може да се очаква.

„Извиняваме се за забавянето, но твърдо вярваме, че нашата общност, фенове и геймъри заслужават да получат някои наистина незабравими преживявания!“ – каза Techland в съобщение.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини