500 отпадна от A1 Gaming League

Българите от 500 Esports отпаднаха от най-голямата лига за електронни спортове у нас – A1 Gaming League. Родните състезатели загубиха мача си от първия кръг на плейофите в състезанието с награден фонд 30 хил. лв, като те отстъпиха на академията на Ninjas in Pyjamas с 0:2.

На Nuke българският състав загуби с 10:13 рунда, като добър двубой изигра Георги „SHiPZ“ Григоров, завършил с 19 убийства. На Overpass нещата бяха равностойни и NiP се нуждаеше от цели 3 продължения, за да триумфира в крайна сметка с 22:19. 500 изпусна шанс при 12:11 да спечели, но не се отказа и през цялото време се бори с опонента си. Денис „Grashog“ Христов записа 30 убийства, но над всички бе Макс „maxter“ Янсон с 38. В следващият кръг Young Ninjas ще играят срещу френския 3DMAX.

Най-голямата лига за електронни споротве в България продължава да се развива, благодарение на своите партньори от A1, Lenovo Legion, Monster Energy, TP-Link, Ozone и Happy Доставка. Наградният фонд е на стойност 30 хил. лв, като шампионът ще вземе чек за 15 хил. лв.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини