A1 Gaming League: Българин срещу GUN5 в спор за място на плейофите, академията на NAVI на крачка от елиминация

Стана ясна програмата за третия кръг на Counter-Strike 2 турнира на A1 Gaming League. След неговото изиграване ще научим имената на първите отбори, които ще се класират за плейофите през ноември, както и на първите 2 тима, които ще бъдат елиминирани. Развоя на събитията може да проследите на Twtich канала на лигата.

В неделя вечер последните 2 срещи са запазени за съставите, които имат само победи досега. Не преди 16 часа българско време, Християн „REDSTAR“ Пиронков и неговият Into The Breach ще се изправят срещу GUN5, а който спечели, отива на плейофите. След този двубой, не преди 18:30 българско време среща си дават другите отбори, които имат по 2 успеха досега – Insilio и Johnny Speeds.

снимка: HLTV

Съботният ден пък ще започне с мачовете, които ще определят първите отпаднали. Академията на легендарната организация NAVI – NAVI Junior се изправя срещу ARCRED в двубой на живот и смрът – загубилият, отпада. Този мач зрителите могат да проследят от 11:00 българско време, а стдуийната програма започва 30 мин. по-рано. Същата е ситуацията и с тимовете на Sampi и Permitta. И двата тима имат по 2 поражения и който допусне трето – приключва участието си в първия турнир на A1 Gaming League за сезон 2024-2025.

В групата на тимове, които имат по 1 победа и 1 загуба двойките изглеждат така:

Rhyno – Gaimin Gladiators

500 – CYBERSHOKE

Nexus – ECSTATIC

FAVBET – RUSH B

Мачът на родния 500 срещу CYBERSHOKE ще затвори програмата на съботния ден, като се очаква да стартира не преди 18:30 българско време.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини