Age of Empires 4 е безплатна за игра тази седмица в Steam!

Трудно е за вярване, но Age of Empires излезе на 15 октомври 1997 г., което означава, че бързо наближава своя 25-ти рожден ден. 25 години!

Това е голяма и много символична годишнина и за да я отпразнува, Relic Entertainment прави Age of Empires 4 безплатна за игра през следващите дни.

За да се включите в действието, просто отворете страницата на Steam и щракнете върху бутона „Play“. Играта ще се изтегли и инсталира и след това ще започнете да водите своите тежки битки със старовремски колесници. Безплатната седмица продължава до 28 август и както стандартното, така и луксозното издание също се продават на половин цена, в случай че стратегията ви хареса и искате да си остане за вас.

ageofempires4

Това не е единственото забавление за рождения ден, което Relic реализира. През октомври ще бъде пусната и юбилейна актуализация, безплатна за всички играчи, която ще включва две нови цивилизации, малийците и османците. Малийците са икономическа сила и една от най-богатите търговски нации в играта, докато Османската империя може да се похвали с елитна армия и Great Bombard, най-голямото налично оръжие за обсада с барут.

Актуализацията също така ще включва нови карти, постижения и умения, заедно с новите сезонни събития, класирана отборна игра и други нови функции, предвидени за актуализацията на Сезон 3.

Ако не искате да чакате до октомври, можете да се регистрирате за програмата Age Insider, където ще получите още много интересни изненади и съдържание.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини