След само един сезон на екрана, Netlix спря проекта на сериала „Resident Evil“!

Малко повече от месец след излизането на дебютния сезон на сериала на Netflix – „Resident Evil“ – с участието на Ела Балинска, Тамара Смарт и Ланс Редик, снимките на очаквания от феновете втори сезон бяха спрени.

Новината идва след доклад, в който се разкрива, че сериалът не се е представил особено добре. Въпреки че дебютира на второ място в Топ 10 на Netflix със 72,7 милиона часа гледаемост, което звучи … доста добре, значително покачване през втората седмица така и не се случи, вдигайки цифрите до „само“ 73,3 милиона часа гледаемост.

RESIDENT-EVIL-NETFLIX

През третата седмица продукцията изпадна изцяло от първите десет позиции, което явно е довело и до спирането на проекта. „Resident Evil“ също се представя зле сред критиците и зрителите.

Оценката от 55% в Rotten Tomatoes и само 27% среден резултат от публиката допълнително допринасят за лошия развой на събитията.

Екшън сериалът беше вторият опит за продукция във вселената на „Resident Evil“. Първият беше анимационният сериал „Resident Evil: Infinite Darkness“, в който участваха актьорите, озвучаващи видеоигри – Ник Апостолидис и Стефани Панисело.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини