Arcane смаза класациите на Netflix в 52 страни!

Анимационният сериал Arcane на Riot Games продължава да жъне огромен успех по целия свят. Телевизионното шоу набра изключителна популярност и достигна първата позиция в 52 страни след пускането на втори епизод, а също така се нареди и на двете първи места в САЩ, въз основа на данни от Flixpatrol и Collider.

Впечатляващите показатели на Arcane се задържат след изключително силния дебют, който му позволи да доминира в класациите на Netflix в цели 38 държави.

Интересен факт е, че както заклетите фенове на League of Legends, така и новобранците по целия свят гледат с голям интерес първия сезон. Arcane се харесва и сред хората извън аудиторията на LoL, особено след като запознава публиката с предисторията на главните герои.

arcane-jayce

Главните герои в първия сезон са известните шампиони от играта – Jinx, Vi, Caitlyn и Jayce, а това моментално приковава вниманието на запознатите с най-популярната MOBA.

Анимацията като цяло и самата история на Arcane са покрити от зашеметяващи визуализации и завладяващи сюжетни линии за героите, заслужавайки признанието на критиците в RottenTomatoes и IMDB. Анимационният сериал на Riot Games пуска по три епизода на седмица, формат, който позволява на зрителите да се запознаят с историята и да задържат вниманието си върху него.

И сега, особено след като последният епизод на Arcane завърши по толкова интересен начин, третият вероятно ще успее да спечели още повече фенове и популярност. Епизод 3 на сериала ще се излъчи премиерно на 20 ноември по Netflix.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини