Българин се размина с възможността да се изправи срещу „s1mple“

Един от най-добрите български стрелци Дейвид „h4rn“ Бенчев се раздели с тима на UNPAID, което лиши родния CS2 играч от възможността да се изправи срещу легендарния снайперист на NAVI – Олександър „s1mple“ Костилиев. Украинската CS звезда е под наем в Team Falcons отново, а „соколите“ и UNPAID попаднаха в една група на стартиращия днес турнир – Thunderpick World Championship.

Новината за раздялата на „h4rn“ и UNPAID обаче доведе и до оттеглянето на отбора от участие в състезанието, което бе обявено от треньора „kassad“. Относно раздялата, идваща дни след като UNPAID игра финал на RES, Бенчев сподели в Х, че може да говори много, а в същото време да не каже нищо по темата.

снимка: HLTV

„Не беше най-приятният ми турнир, но съм доволен от представянето, което имахме. Направих каквото трябва, за да ми се плати. Желая успех на „kassad“ и компания в бъдеще. Благодаря за поканата“, се казва в публикация на българина.

UNPAID трябваше да се изправи срещу Virtus.pro в група А, докато „s1mple“ и Team Falcons дават старт на турнира след минути с двубой срещу 3DMAX.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини