CS легендата „dupreeh“ вече е играч на Preasy

Една от най-разпознаваемите фигури в света на Counter-Strike и на eSports сцената изобщо, Петер „dupreeh“ Расмусен, обяви голяма новина, свързана с бъдещето му. Датският легендарен снайперист става част от Preasy Esport.

Петкратният Мейджър шампион, за кратко бе част от Heroic, но сега разкри, че той и Preasy споделят една мечта: „да стигнем до първия Мейджър в Копенхаген“.

„Dupreeh“, който е знаково име в историята на Astralis разказва още, че е имало „много промени в последната минута при финализирането на договорите с отбори от най-високо ниво“, както и решения, вземани над него, като всичко това не е позволило на играча да облече екипа на някой по-именит състав.

„Dupreeh“ казва още: „Харесвам хората в Preasy. Идеята да използвам уменията и опита си да помогна на този талантлив датски отбор да стигне до Мейджър на родна земя, ми допада. Дори да знам, че не сме фаворити“. В състава на Preasy са още Александър „Altekz“ Гивсков, Томас „TMB“ Бундсбек, Исмаил „refrezh“ Али и Фредрик „roeJ“ Кристенсен.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини