Цветелин „CeRq“ Димитров и BLEED изпуснаха третата квалификация за CS2 Мейджъра

BLEED Esports с българският снайперист в състава Цветелин „CeRq“ Димитров не успя да вземе участие в третата отворена квалификация по пътя към Мейджър турнира по Counter-Strike 2 в Копенхаген. Според информацията, която треньорът на отбора Александър „kassad“ Трифунович публикува в социалната мрежа, един от играчите се е забавил със записването, а това е коствало и мястото на отбора в първите 1024 записани, което го е обрекло на неучастие в квалификацията.

Самият наставник пък изрази и недоумението си от това как е възможно да има лимит на брой записани отбори, при условие, че се говори за отворена квалификация. Същите проблеми срещна и тимът на TSM.

Иначе възможно е забавянето на BLEED да се дължи на факта, че един от съотборниците на българина – Лауренциу „lauNX“ Тарлеа, е в болница, заради повръщане и гадене. Все пак „CeRq“ и тимът му имат още един, последен, шанс за достигане до втория етап – затворените квалификации, но BLEED е без право на грешка в последната 4-та отворена квалификация.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини