Cyberpunk 2077 DLC Expansion може и да дойде скоро при нас!

В края на 2020-та Cyberpunk 2077 излезе на пазара с цяла торба проблеми с производителността и бъгове при конзолите от старо и ново поколение. В резултат на това всички DLC планове за играта бяха спрени, тъй като CD Projekt Red започна обширния процес на поправка на въпросните бъгове.

Сега, най-накрая, изглежда, че компанията май се готви да разкрие официално нов DLC експанжън за „отрочето“ си.

По-рано през тази година изтекоха подробности около сюжета на Cyberpunk 2077 DLC, но така и не стана ясно кога ще бъде пуснат той. Този месец обаче, официалният акаунт на играта в Twitter изглежда, че намекна за нещо по темата.

cpunk-dlc

През последната година и половина компанията коригира многобройните бъгове на играта чрез различни актуализации в опит да възстанови репутацията си. Последният пач беше актуализацията 1.52, но е потвърдено, че се работи и по корекция 1.6. След като CDPR най-накрая приключи задачите, касаещи Cyberpunk 2077, тя ще започне сериозно да разработва The Witcher 4.

В края на 2019 г. до началото на 2020 г., цените на акциите на CD Projekt Red скочиха рязко благодарение на успешния скок на продажбите на The Witcher поради пускането на едноименното шоу на Netflix. За съжаление през следващата година цените на акциите на компанията се сринаха с приблизително 75% поради неуспешното стартиране на Cyberpunk 2077 и дългосрочните последици от тази грешка все още дават своите плодове.

Независимо дали новият DLC за Cyberpunk 2077 бъде обявен на Gamescom или не, ясно е, че компанията ще води тежката битка за известно време занапред.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини