Датамайнърът Sekiro Dubi разкри, че DLC-то на Elden Ring изглежда все по-сигурно и по-близо!

Sekiro Dubi, датамайнър на FromSoft, наскоро сподели данни от файловете на играта, за която се предполага, че ще получи планирано DLC. Тази информация изглежда е заровена някъде дълбоко в Elden Ring, още преди предишната информация, разкрита от Lance McDonald и Zullie the Witch.

Теорията на Sekiro Dubi се върти около числата, с които е обозначен Loot-a, който босовете пускат, когато бъдат убити.

В екранната снимка, споделена с оригиналната им публикация, виждаме големи идентификационни номера от 9100-9135, докато след 9180 се виждат drop-овете на предмети, свързани с второстепенни босове като Loretta’s Greatbow и Marais Executioner’s Sword.

eldenring-dlc

Sekiro Dubi отбелязва, че 30 кода, 9140-9169, са неизползвани и твърди, че те са запазени за новите босове от новото DLC. Въпреки това, че датамайнърът направи тези публикации на Хелоуин, след актуализацията на Elden Ring 1.07, изглежда, че тези идентификатори на босове са били запазени, за разлика от празните идентификатори на карти, открити от Lance и Zullie.

loot-ids

Sekiro Dubi предупреждава, че 30-те запазени слота не гарантират колко боса могат да се появят в потенциален DLC. Подобни флагове могат да бъдат слагани и махана непрекъснато, но този път следата изглежда повече от логична.

И все пак, докато чакаме Phantom Liberty на Cyberpunk 2077 оставаме оптимисти и се надяваме, че скоро ще получим информация за разширение на Elden Ring.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини