„MrBeast“ планира да закупи LCS-отбор в близко бъдеще!

Едно от най-големите имена в интернет официално заяви, че е готов да инвестира в професионалния League of Legends, и в частност, в северноамерканския LCS.

По време на шоуто за от финалния мач на Worlds 2022 между T1 и DRX, Джими „MrBeast“ Доналдсън заяви, че се интересува от закупуването на отбор в близко бъдеще, който да е активен участник в местната лига – LCS.

Когато „Azael“ попита „MrBeast“ на бюрото за анализатори относно закупуването на организация, той отговори с думите „100 процента“. Въпреки това най-известният ютубър уточни, че иска да се увери, че ще направи всичко правилно и в точното време, тъй като би искал отборът, в който инвестира, да стигне до Световните финали – нещо, което никога не се е случвало в северноамерканската лига.

mrbestlcs

Въпреки че „MrBeast“  не даде никаква конкретна информация, той спомена, че може да закупи отбор през следващите една или две години. Не е ясно дали той планира да закупи съществуващ такъв или желае да създаде свой собствен.

Към момента нито един отбор, който се е състезавал в рамките на Сезон 2022 в LCS, не е отпаднал от лигата за предстоящия Сезон 2023. Очаква се обаче, че повечето от отборите вероятно ще претърпят големи промени в скоро време, заради слабите резултати както на национално, така и на международно ниво през годината.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини