Diablo 4 Collector’s Edition изглежда зашеметяващо, но има голяма уловка!

Кутията с колекционерско издание на Diablo 4 е задължителна за запалените фенове на Blizzard, но има едно доста съществено нещо, което липсва в скъпия пакет.

Ако отидете до магазина на Blizzard (не можете да купите колекционерската кутия от Battle.net), ще бъдете посрещнати със зашеметяваща черна кутия, която пресъздава някои от най-емблематичните ключови артове на Diablo 4.

Докато отваряте портите на ада, ще получите редица артикули от ограничено издание, включително карта на Sanctuary, подложка за мишка, пин, артбуук, както и две художествени картини (отпечатани).

Звездата на шоуто обаче е зловещо трептящата Свещ на Сътворението (Candle of Creation), която представя Лилит и Инарий в целия им блясък.

Това, което колекционерското издание не включва, е самата игра. Да, сериозно! Както е посочено в описанието на артикула, няма включена игра, а подкана за закупуване на играта на официалния уебсайт на Diablo.

Ето защо можем да я наречем „колекционерска кутия“ вместо „колекционерско издание“!

Ако искате да вземете колекционерската кутия и самата игра, ще трябва да се бръкнете със сума от порядъка на $166,65 / £156,65 – и това е за основната игра, с ограничени награди в нея.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини