Diablo 4 ще има сезони, както и „In-Game Store“!

Вече е потвърдено със сигурност – Diablo 4 ще има магазин в играта, когато противоречивата четвърта част на RPG-то най-накрая излезе на бял свят. Activision Blizzard се самоиздаде чрез обява за работа, в която търси да наеме хора, които да участват в разработката, управлението и тестването на въпросната функция.

В една от новите обяви за работа, Blizzard търси продуктов мениджър, който да наблюдава и тества магазина в играта на живо. Този човек ще се нуждае от опит в гейминга и в частност – в игрална среда на живо.

Компанията смята, че това е ключов компонент от стратегията за сезонното съдържание на Diablo 4.

d4-shop

Офертата за работа потвърждава още, че Diablo 4 ще получи и сезони. Като се има предвид колко успешни са сезоните в Diablo 3, това изобщо не е изненада, но тези в Diablo 4 ще предлагат и нова вълна от артикули за продажба всеки път.

Нищо от това всъщност не е изненада, но предвид лошия прием на микротранзакциите в Diablo Immortal и катастрофалното стартиране на аукциона в Diablo 3, можем да се надяваме, че човечетата от Blizzard са си взели бележка и този път ще предложат нещо по-адекватно.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини