Guile е поредното попълнение в новата Street Fighter 6! (ВИДЕО)

Бляскав, силен и много коварен – Guile се завръща в Street Fighter 6, а Capcom вече подразни феновете с видео от неговия геймплей днес.

Новият облик на боеца съчетава добре познатите елементи и дори показва как той ще използва Drive-системата в тази нова игра, за да отвори своя геймплей.

Guile се присъединява към вече сигурните класически попълнения Ryu и Chun-Li, заедно с Luke от Street Fighter V и новодошлия Jaime.

guile-sf6

Както Capcom отбеляза, Guile има всичко, от което се нуждае, за да успее: гребенът е в джобчето му, нов гащеризон и купища Flash Kicks и Sonic Booms, които играчите ще могат да използват. Новият му набор от ходове ще съчетае няколко класически плюс свежи допълнения, въпреки че основният фокус все още ще бъде удрянето от разстояние, преди да се приближи и да завърши серията.

 

 

Sonic Boom и Somersault Kick на Guile остават до голяма степен непроменени, но неговият Sonic Blade, което беше V-Skill в SFV, вече става специален ход, което го прави по-полезен и лесен за достъп.

Играчите ще получат повече информация за SF6 по време на Capcom Showcase на 13 юни. Вероятно ще видим и друг нов герой, както и ще разгледаме подробности от играта.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини