Директорът на Elden Ring зарадва фенове с новина за нова игра!

Ново интервю с директора на Elden Ring, Хидетака Миядзаки, хвърли малко светлина върху развитието на играта и дори разкри, че следващата игра на From Software е в напреднал стадий на разработка.

След изключително успешното издание на Elden Ring, японският уебсайт за видеоигри 4Gamer проведе интервю с Миядзаки, за да успее да сподели повече подробности за развитието на франчайза и да зарадва феновете.

hidetaka

По време на това интервю Миязки разкри, че следващото заглавие е в последния си етап на разработка, като мнозина предполагат, че това вероятно e Armored Core, който бе анонсиран „неволно“ по-рано тази година.

Важно е да се отбележи, че в момента FromSoftware наема работници за няколко нови проекта, което е официално обявено чрез страницата за кариери, което означа, че тепърва ще ни очакват много новости около компанията.

Миядзаки също отбеляза, че Elden Ring ще продължи да получава допълнителни актуализации в бъдеще. Тази новина идва малко след като феновете започнаха да спекулират, как би могло да изглежда потенциалното ново DLC за играта.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини