Duke Nukem се завръща! Kласическият FPS получи цялостна преработка под формата на MOD!

Duke Nukem се завръща, след като стана ясно, че класическият FPS, някога съперничещ си с Doom, Quake, Half-Life и други любимци от златната ера на шутърите, получава пълен „ремонт“, а освен това вече е достъпен за сваляне.

Legacy Edition е мод, разработен от Marcolino123, известен също като Marcos. Но в действителност това е пълно преоборудване, ребалансиране и преработване на основните системи на Duke, добавяне на нови врагове, нови оръжия – както и преработени версии на класическия арсенал, плюс алтернативни режими.

dukenukem3d

Трудността на играта също е променена за ветераните, за да я направи по-трудна – ако сте свикнали да преминавате през Duke 3D като на конвейер, няма проблем, но Marcos обещава, че Legacy Edition ще ви накара да се изпотите.

Независимо дали сте нов фен или завръщащ се ветеран, който търси ново предизвикателство, Legacy Edition е фантастичен избор, наличен сега в Mod DB.

Shareware версията на играта първоначално бе пусната на 29 януари 1996 г. като версия 1.0, докато пълната версия стартира на 19 април 1996 г. с името Duke Nukem 3D!

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини