Nvidia потвърди, че последните драйвъри причиняват сривове в CoD:Modern Warfare 2!

Ако все още не сте актуализирали своя графичен драйвер на Nvidia с най-новата версия, можете и да не бързате. Компанията потвърди, че има бъг, който причинява сривове по време на игра в Call of Duty: Modern Warfare 2.

„Да, има заявена грешка за тази игра и ние работим върху корекция. Това е причината, поради която най-новият ни драйвер не беше популяризиран или препоръчан за това заглавие на първо място.“

По ирония на съдбата няколко души, публикуващи за проблема в Reddit, казват, че са актуализирали до най-новите драйвери, за да се справят с проблемите със сривовете.

Актуализирането на графични драйвери е стандартна стъпка, когато става въпрос за отстраняване на неизправности, но в този случай очевидно само влошава проблема, но пък.. не за всички, както се вижда.

Nvidia не предостави времева рамка за това, кога актуалната корекция ще бъде налична, но текущият Game Ready Driver все още е с версия 526.47, така че засега най-доброто нещо, което можете да направите, е просто да се придържате към това, което имате, дори и да е малко нестабилно.

Ако вече сте актуализирали и искате да се върнете назад, инструкциите за това се намират в сайта на nvidia.com (отваря се в нов раздел).

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини