Hylissang: Нямах намерение да ставам професионален геймър

Най-добрият български състезател по League of Legends Здравец „Hylissang“ Гълъбов сподели интересни факти за себе си и за целите си през новия сезон, пред феновете на новия си тим Vitality. Бившият състезател на Fnatic и MAD Lions започва зимния етап от LEC с Team Vitality днес, в двубой срещу GIANTX.

Кога започна да играеш видео игри?

Започнах малко късно, нямах компютър вкъщи, първата ми игра беше Heroes III. Играх също и GTA Vice City, друга доста стара игра. Започнах да играя по-активно на 14-15 годишна възраст.

Кога разбра, че можеш да станеш професионалист?

Честно казано, никога не бях очаквал, че ще стана професионалист. Играех много Leauge и другите игри преди нея. Не целях да стана професионален геймър, но това просто се случи.

Как се чувстваш сега във Vitality?

Чувствам се много комфортно във Vitality. Всички около мен са много приятелски настроени и приветливи. Дотук всичко е чудесно, наслаждавам се.

Как прекарваш свободното си време?

Гледам сериали или прекарвам време със съпругата си. Старая се да релаксирам и да си почивам. Харесва ми да съм сред природата и да я разглеждам.

Какви са амбициите ти за 2024 с Vitality?

Имам същите треньори и партноьр на линия, „Carzzy“. Много бях щастлив от начина, по който се представяхме в MAD Lions. Зарадвах се, когато се присъедини към Vitality. Не се представихме по най-добрия начин на международната сцена, така че искам да докажем, че това не беше наша грешка и че можем да се справим по-добре на следващото Световно първенство.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини