Into The Breach и Metizport са другите два полуфиналиста на A1 Gaming League

Отборите на Metizport и Into The Breach също се класираха за полуфиналите на A1 Gaming League и се присъединиха към BetBoom и Gucci Academy.

Във втората порция четвъртфинали в CS2 турнира на A1 Gaming League шведите от Metizport се наложиха с 2:1 над Sprout. Те спечелиха първата карта, Ancient, с 13:10 рунда. След това обаче Sprout съумя да изравни резултата, като демонстрира добро представяне на Overpass. Въпреки че това бе избраната карта от Metizport, Sprout се наложи категорично с 13:6. Така се стигна до decider-а, Inferno.

На Т-страна Sporut поведе с 2:0 рунда, но при първия си пазар Metizport обърна нещата и на почивката резултатът бе 7:5 за шведите. Скандинавските геймъри допуснаха да се стигне до 10:9 в полза на Sprout, но след това демонстрираха ледена кръв и концентрация, за да спечелят мача, след 13:10. В полуфиналите Metizport ще играе срещу приятната изненада на турнира Gucci Academy.

Във втория мач от вчерашния ден Into The Breach отстрани B8. Поканеният британски състав показа отлична игра на Ancient и Vertigo и спечели съответно с 13:7 и 13:11. Карол „rallen“ Родович бе над всички с 38 убийства, а полякът и съотборниците му трябва да се изправят срещу BetBoom в спор за място на финала на A1 Gaming League.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини