Легендарен играч ще играе в плейофите на A1 Gaming League

След дълго чакане вече е ясно кои са отборите, които получиха предварителни покани за участие в плейофите на CS2 турнира на A1 Gaming League, най-голямата лига за електронни спортове в България. Към 8-те отбора, които преодоляха груповата фаза отново се присъединява руският BetBoom Team, който игра финал в предния турнир и си тръгна с почти 4.5 хил. долара от наградния фонд.

В 1/4 финалите на A1 Gaming League ще има и истински легендарно присъствие. Става въпрос за тима на Preasy Esport, където играе най-титулуваният играч на отборно ниво и петкратен Мейджър шампион – Петер „dupreeh“ Расмусен. Бившият играч на Astralis бе много близо до това да се озове на поредния си Мейджър, но не успя да се класира за състезанието в Копенхаген с Preasy.

Към A1 Gaming League се присъединяват още френският 3DMAX, както и словашката организация Enterprise, чиято петица се състои от полски геймъри. Плейофите на A1 Gaming League започват в събота с програмата за осминафиналите.

Най-голямата лига за електронни споротве в България продължава да се развива, благодарение на своите партньори от A1, Lenovo Legion, Monster Energy, TP-Link, Ozone и Happy Доставка. Наградният фонд е на стойност 30 хил. лв, като шампионът ще вземе чек за 15 хил. лв.

 

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини