Благой Димитров отпадна от A1 Gaming League

Entropiq и Благой „oxygeN“ Димитров отпаднаха от CS2 турнира на българската лига за електронни спортове – A1 Gaming League, след поражение в първия кръг на плейофите от Alliance с 0:2. Българския стрелец изигра доста силен мач, но в крайна сметка неговите усилия не се увенчаха с триумф и шведският отбор се класира за следващата фаза, където ще играе с вицешампиона от последното издания на A1 Gaming League – руския BetBoom Team.

Димитров завърши с 16 убийства, при загубата на първата карта Inferno с 9:13 рунда. Мачът стартира равностойно, но след 6:6 рунда в първото полувреме, нещата се объркаха за Entropiq и тимът на родния геймър бе победен.

На Anubis българският състезател завърши като най-резултатен с 21 убийства, което му помогна и да завърши като най-успешен в целия мач изобщо, но въпреки това Entropiq през цялото време догонваше в резултата, като в крайна сметка капитулира при 10:13.

Най-голямата лига за електронни споротве в България продължава да се развива, благодарение на своите партньори от A1, Lenovo Legion, Monster Energy, TP-Link, Ozone и Happy Доставка. Наградният фонд е на стойност 30 хил. лв, като шампионът ще вземе чек за 15 хил. лв.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини