Лиъм Хемсуърт ще замени Хенри Кавил в ролята на Гералт за четвъртия сезон на The Witcher!

Netflix обяви, че адаптацията на The Witcher е подновена за четвъртия си сезон, но този път има генерална промяна – Хенри Кавил няма да се завърне като Гералт от Ривия. Вместо това с ролята се заема Лиъм Хемсуърт, който ще играе главния герой в Сезон 4.

Хемсуърт публикува пост за присъединяването си към поредицата, малко след като това направи и Кавил. В него той заяви:

„Като фен на The Witcher съм много развълнуван относно възможността да играя Гералт от Ривия. Хенри Кавил е невероятен в ролята и за мен ще е чест, че поемам юздите на Белия вълк за следващата глава от неговото приключение.“

geralt

Снимките на Сезон 3 на The Witcher приключиха през септември тази година, а снимките на Сезон 4 вероятно ще започнат през 2023-та.

Кавил не даде ясна причина за напускането на сериала, но обяви, че ще се присъедини отново към кинематографичната вселена на DC като Супермен след кратка епизодична поява в Черния Адам.

Актьорът е голям фен на игрите The Witcher на CDProjekt Red и многократно е показвал своята любов към оригиналните книги, откакто беше избран за участие в поредицата Netflix.

Напускането му идва като истински шок, тъй като той едва наскоро заяви, че е изцяло ангажиран със седемгодишния план на поредицата.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини