Nemesis се изказа за своя колега Rekkles: „При него всичко е обречено!“

Мартин “Rekkles” Ларсон исторически е едно от най-добрите професионални ADC-та, които Европа някога е имала. След неприятния си опит с G2 Esports, състезателят се присъедини към отбора на Karmine Corp. Въпреки че престоят му в тима беше успешен, “Rekkles” заяви, че би бил повече от щастлив да се завърне в LEC.

Бившият му съотборник, обаче, Тим „Nemesis“ Липовшек, смята, че шансовете му са изключително малки.

След като се разбра, че Karmine Corp няма да участва в LEC през следващата година, а “Rekkles” иска да се завърне при професионалистите, „Nemesis“ заяви, че има малък шанс това да се случи.

„Мисля, че е тъжно, и че има много, много малък шанс “Rekkles” да попадне в някой отбор, защото вече няма места в LEC… Всичко изглежда обречено!“

/„Nemesis“/

rekklesss

Въпреки че Мартин прекара шест дълги години с Fnatic и името му стана синоним, той се раздели с тях и подписа договор със съперниците от G2. Отборът на G2, който тогава изглеждаше обещаващ, просто не можа да намери общ език с „Rekkles“.

Това доведе до напускането на играча по-рано от очакваното и присъединяването му към френския Karmine Corp. Въпреки че имаше добри резултати с тях, „Rekkles“ разкри по време на скорошен стрийм, че наистина му липсва LEC.

Организациите, които все още не са подписали с добри ADC-та като „Upset“ или „Carzzy“, инвестираха време и пари в млади таланти, както направиха MAD Lions с „UNF0RGIVEN“.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини