Logitech G стартира серия от турнири по CS2!

Logitech G Cup ще даде шанс на родните отбори да се състезават за общия награден фонд от 5 000 лева!

След успешния старт на турнирите по най-новата CS2 в рамките на A1 Gaming League, Logitech G анонсира своята Logitech G Cup! На този етап проектът е насочен само към български играчи и отбори, които желаят да се включат в турнир по нашумялата шутър игра. Шампионатът ще има няколко издания през 2023 и 2024, като първото ще се проведе през декември.

Всеки уикенд ще се провеждат отворени квалификации, а записванията за първите две (на 3 и 4 декември) вече започнаха ТУК. За сформирането на отбор са необходими петима играчи. Квалификациите ще протичат във формата Best of 1 (bo1), а техните полуфинали и финали ще се играят във формат Best of 3 (bo3), като победителят от мача се класира напред в схемата. Полуфиналите и финалите ще се проведат на 17 декември и ще бъдат излъчвани на живо в най-голямата стрийминг платформа – Twitch TV.  Най-добрите четири отбора, стигнали дотук, ще се състезават във формат Best of 3 (bo3), директна елиминация. Те ще си поделят част от общия награден фонд от 5 000 лева, а от Logitech G са подготвили изненади и за всички зрители!

Първото издание на турнира ще се проведе под шапката на A1 Gaming League, като мачовете ще се излъчват по Twitch TV в канала на A1 GL, а повече информация за формата, графика и разпределението на наградния фонд ще можете да откриете на сайта, както и в социалните мрежи на лигата: Facebook и Instagram.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини