„MrBeast“ обмисля сериозно да се кандидатира за президент на САЩ, когато навърши 40 години!

YouTube-звездата MrBeast призна, че е готов да се кандидатира за президент на САЩ, след като навърши 40 години, и заяви, че голяма част от кампанията му ще рекламира това как той не може да бъде купен.

Джими „MrBeast“ Доналдсън е един от най-известните ютубъри в платформата. С над 100 милиона абонати той заема второто място след PewDiePie, а империята му продължава да расте.

С над шест официални канала, успешна верига ресторанти, линия шоколадови бонбони и неговата собствена благотворителност, успехът на MrBeast предизвиква завист от много създатели на съдържание… но той определено не мисли да спира дотук.

mrbeast

В скорошен подкаст от 5 октомври, заедно с Tiny Meat Gang, MrBeast говори за възможността да се кандидатира за президент на Съединените щати, за да оправи някои от проблемите на нацията.

„Да, може би след около 20 години, ще видим.. Искам да се опитам да спечеля много пари и след това просто да ги раздам ​​точно преди да обявя кампанията си. Представете си, че имам 10 милиарда долара и ги раздавам, казвайки: „Не мога да бъда купен!“.

Имах всичко. Раздавам всичко. Това е доста силно.“

/MrBeast /

Това не е първият път, когато Джими намеква, че ще се кандидатира за президент; той повдигна темата още през 2020 г., като каза, че би искал да го направи, когато стане по-зрял.

Той не е единственият YouTuber, който смята президентството в плановете си за кариера. Логан Пол също е обмислял публично тази перспектива многократно, като е планирал участие през 2032 г. заедно с брат си, Джейк Пол, като министър на отбраната, споделено в друг подкаст епизод.

Засега изглежда, че и двамата инфлуенсъри държат да натрупат опит, преди да влязат в политиката – и това е също толкова добре, като се има предвид, че кандидатите трябва да са на поне 35 години, за да се кандидатират за най-високия пост в Съединените щати, а те все още са в техните сладки двадесет.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини