Нов слух разкри повече информация за изненадващия GTA 4: Remastered!

GTA Insider разкри предполагаеми подробности за ремастъра на играта, които включват платформи, на които тя ще се играе, честота на кадрите и още! Слуховете около потенциален ремастър се въртят, откакто Grovestreet Games и Rockstar Games издадоха GTA Trilogy Definitive Editon миналия ноември, а към днешна дата са още по засилени.

Последните клюки разкриват, че ремастър на GTA 4 се разработва от известно време насам, както и че вероятно ще дойде като част от пакет с други игри. Последният „leak“ идва от човек, който твърди, че разполага с нова информация, включително наличните платформи, подобрения и евентуална дата за пускане.

Потребителят в Twitter – „RockstarG_News_“ твърди, че GTA 4: Remastered идва за Xbox One, Xbox Series S/X, PS4/PS5 и PC, като ще работи на 60 FPS, ще включва изцяло нови HD-текстури, както и разширението Episodes from Liberty City.

gta-4-remastered

За тези, които може би не знаят, Episodes from Liberty City се състои от два експанжъна, издадени за GTA 4The Ballad of Gay Tony и The Lost and the Damned.

Информация разкрива още, че предполагаемият ремастър няма да включва прекратения мултиплейър на оригинала, и че играта има прозорец за стартиране по някое време през 2023 година.

Вероятно Rockstar е възложил на друг разработчик да поеме GTA 4: Remastered, както направи с GTA Trilogy.

Е, дано поне не предложи и същия старт на феновете.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини