Директорът на „God of War“ направи голямо признание за предстоящия и очакван хит – „Starfield“!

Креативният директор на God of War от 2018 година насам, Кори Барлог, сподели намерението си да се отдаде на заслужена почивка от работата си, когато играта Starfield излезе през 2023-та.

Първоначално представена по време на E3 2018, Starfield е на път да разбуни духовете около Bethesda Game Studios така, както не се е случвало за последните 25 години.

Не е и изненада, че интересът към играта расте непрекъснато, особено когато се появят нови подробности.

starfield

Последният подобен случай се случи по-рано през юни месец, когато Xbox и Bethesda съвместно дебютираха с 15-минутни кадри от геймплея на Starfield . Тъй като разговорите за играта продължават да набират сила, дори легенди в индустрията започнаха да изразяват вълнението си от новото космическо приключение на Bethesda.

Кадри от играта можете да видите в официални канали на студиото. Графиката е впечатляваща, а ако и историята си заслужава, това може да се превърне в едно от най-успешните космически заглавия до този момент в истоята на този жанр.

Подобно на God of War: Ragnarok обаче, Starfield все още няма реална дата за стартиране. Първоначално заглавието имаше краен срок за ноември 2021 г., но скорошно забавяне го измести чак до първата половина на 2023-та.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини