Новото съдържание в Dying Light 2 ще бъде голямо и изненадващо!

Част от новото съдържание за Dying Light 2 вече започна да пристига, но предстои още много на хоризонта. Разработчиците от Techland обещаха петгодишен план за безплатно и платено съдържание, но все още не знаем с точност в посока ще поемат тези планове.

Dying Light 2 DLC ще бъде в подобен мащаб с този на първата игра, заяви водещият дизайнер Таймън Смектала в интервю в GDC.

„Със сигурност можете да очаквате, че играта ще ви отведе в нови светове, с нови предизвикателства. Трябва да очаквате и неочакваното. Искаме да изненадаме хората. Искаме да създадем емоция за нашите играчи. Идеята е всяко ново съдържание да ви изненадва, да се чувства свежо, ново, защото смятаме, че това е начинът да ангажираме играчите.”

dl2

Има доста спекулации в онлайн пространството за това какво ще се случи, какво ще пуснат разработчиците и какво ще бъде DLC-то. Според думите на студиото обаче, никой си няма и най-малка представа какво ще се случва в играта, което звучи доста обещаващо.

Първото голямо сюжетно DLC на Dying Light 2 се очаква да стартира през юни и поне още едно голямо разширение на историята вече е планирано за близкото бъдеще.

„Засега това е идеята – да изненадаме играчите и да им дадем съдържание, което не очакват, но което също работи в рамките на формулата на Dying Light 2. – заяви Таймън Сметкала.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини