Аниме адаптация на Tekken: Bloodline ще се появи тази година, обяви Netflix! (ВИДЕО)

Бойният симулатор ще получи първата си адаптация като аниме сериал по-късно тази година. Озаглавена Tekken: Bloodline, поредицата бе разкрита с официален трейлър, в който един от главните персонажи в играта – Джин Казама – е главно действащо лице. Той се присъединява към франчайза през 1996 г. в Tekken 3. Телевизионната поредица трябва да се появи на малките екрани в Netflix през 2022 г.

Гледайте тийзъра тук:


Tekken: Bloodline явно е получил благословията на директора на играта Кацухиро Харада, който сподели трейлъра и помоли феновете да го видят. В това видео се появяват двама от главните герои – самият Джин Казама и неговият дядо Хейхачи Мишима.

tekken-anime

Историята проследява Джин Казама, докато той придобива уникален за семейство Казама боен стил от майка си в ранна възраст, преди да се появи чудовищно зло и да промени живота му завинаги. Заклевайки се да отмъсти на тези злодеи, Джин тренира с Хейхачи Мишима.

Тийзърът също така загатва за други познати лица от игрите, които се появяват в анимето. Виждаме майката на ДжинДжун Казама – която обучава детето си, а по-късно то се изправя срещу чудовищния Ogre. Лерой Смит, Кинг и Пол Финикс също се появяват в тийзъра.

Netflix вече разполага с много адаптации на видеоигри. DOTA: Dragon’s Blood, Arcane и Cuphead вече дебютираха в платформата, а други предавания като Cyberpunk: Edgerunners, Devil May Cry, Sonic Prime, Tomb Raider, Far Cry и Splinter Cell са в процес на разработка.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини