Някои от колекционерските издания на God of War Ragnarok са пристигнали с липсващи елементи!

Някои фенове са получили колекционерското издание на God of War: Ragnarok с липсващи елементи в него. Подобно на много големи заглавия, потребителите могат да избират от различни по цена и съдържание издания на играта.

Версията от първия ден идва с играта и артикули както за Kratos, така и за Atreus, докато дигиталното луксозно издание предлага още няколко екстри, включително дигитална арт книга, две части от оборудването на оръжията на Kratos, аватар комплект и други .

Sony също така пусна две специални издания на играта, които идват с различни артикули, включително физически колекционерски предмети. Колекционерските издания включват 16-инчова реплика на Mjolnir, комплектът зарове на Brok, калъф за метална книга и други.

godofwar-ragnarok

Изданието Jotnar е най-скъпата версия на God of War: Ragnarok и се състои от винилов запис на саундтрака на играта.

Всичко дотук звучи перфектно, но някои потребители са имали проблеми с колекционерските си издания. Доста от тях твърдят, че кодът за играта е липсвал в техния пакет, докато други са получили версията за PS4, въпреки че са закупили специалното издание за PS5. Разликата е 10$, но не става дума за парите, а за неприятната емоция.

Съобщава се и за играч, получил два кода за DLC артикули вместо играта, а други са получили изданието Jotnar без калъфа за метална книга.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини