Оригиналната „Mafia“ ще е безплатна в Steam по случай 20-тата си годишнина!

Mafia Devs ще ни направят предложение, на което не можем да откажем. Първата част от поредицата престъпни симулатори ще бъде безплатна в Steam за ограничен период от време, считано от 1 септември. Раздаването е в чест на 20-ата годишнина на играта, а тя беше пусната на пазара на 29 август 2002 г. в САЩ и на 6 септември в Европа.

Hangar 13 също разкри, че се работи върху следващата игра от франчайза Mafia. В скорошно интервю, генералният мениджър Роман Хладик спомена, че нова Mafia ще се появи на пазара, но след няколко години.

mafia-20

Първата част на играта беше преработена наскоро като Definitive Edition, преди около две години, със значително подобрена графика и разширена история.

За времето си, Mafia беше нещо като истинско чудо за геймърите и жанра като цяло, а в последните две десетилетия стана и един от малкото случаи, в които манията за направа на римейк, наистина си заслужава и оправдава преработката.

Ще можете да се сдобиете с Mafia безплатно в Steam от 1 до 5 септември. Въпреки че играта е стара, това е must-have заглавие!

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини