„Riot“ увеличава силата на култови шампиони като „Miss Fortune“ и „Twisted Fate“ с Patch 12.17!

Riot планира да подобри емблематични шампиони като Miss Fortune, Twisted Fate и други в League Patch 12.17!

Компанията разкри различните герои и предмети, които ще получат подобрения в предстоящата корекция. Геймплей дизайнерът Мат “Phroxzon” Льон-Харисън заяви в допълнение, че екипът му не планира да променя твърде много метата, особено след като Световното първенство наближава!

Най-големият победител от предстоящия Patch ще бъде Miss Fortune. И четирите й способности са напомпани, увеличавайки общия й damage с огромно количество. Въпреки че това все още може да не я прави атрактивен избор в професионалните мачове, нейният процент като избрано ADC ще се повиши в solo queue.

mf-buff

Друга цяла групи шампиони също може да добие популярност, след като Twisted Fate, Nocturne и Kassadin също бъдат пипнати. Промените ще им помогнат да нанасят повече щети, особено в ранната фаза на игра.

Освен Miss Fortune, Ezreal е единственото ADC получаващо бъфове в този пач, но те не са особено големи. Rell също вече не е популярен избор при съпортите и дори с двата бафа, които й предстоят, тя може да не стане важен избор в текущата мета.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини