PS5-версията на Cyberpunk 2077 се появи в PlayStation Database!

Cyberpunk 2077 получи собствена версия за PS5 в базата данни на PlayStation, което означава, че CD Projekt Red ще пусне играта съвсем скоро за конзолите от последно поколение.

През първото тримесечие на 2022 г. се очаква Cyberpunk 2077 да получи ъпгрейд, който ще бъде така ценен за собствениците на PS5 и Xbox Series X. Надстройката ще бъде безплатна за вече закупилите заглавието потребители и ще включва поддръжка за конзоли от последно поколение, както и възможности за Ray Tracing и други функции.

Въпреки че актуализацията все още не е пусната, известен лийкър в PlayStation Store разкри запис от базата данни за версията за PS5. Това само може да означава, че скоро ще бъде пусната новина за предстоящия рилийз.

В този случай, това няма как да не се случи, тъй като бе лично обещано от студиото-разработчик.

cpunkps5

CD Projekt Red изглежда се е насочил към нови и по-добри графики на играта, което е задължително след ужасяващия старт. Ако предположим, че това е иконата, показана за версията за PlayStation 5 (виж снимката), тя се различава от предишната, която включваше само логото на играта.

Акаунтът, който сподели тази информация в публичното пространство, също заяви, че очаква тази версия да бъде пусната в средата на февруари/март, което съответства и с датата на стартиране на играта за версиите PS5 и Xbox Series X.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини