Приключиха снимките на сериала „Halo“! Продукцията стартира излъчване на 24 март!

Феновете на Halo най-накрая получиха първия си трейлър за новата телевизионна поредица, която ще дойде при нас по-късно тази година. Видеото бе излъчено премиерно по време на почивката на футболен мач от AFC Championship, което предизвика допълнителна еуфория.

Безброй перипетии в миналото спираха проекта на няколко пъти, а продуцентите се смениха цели два пъти по време на снимките. Въпреки това, феновете могат да въздъхнат с облекчение, знаейки, че Halo: The Series вече дори има конкретна дата на пускане, а тя е 24 март 2022 г., в стрийминг платформата Paramount Plus.

В голяма част от съдържането на трейлъра виждаме Наташа МакЕлхън, в ролята на д-р Катрин Халси, която ще привлича новите фенове към историята на Master Chief и програмата „Spartan“, благодарение на която пък е създаден главният герой в Halo. Много емблематични персонажи се появяват, като Джен Тейлър, която повтаря ролята си на Кортана. Въпреки това, голяма част от фокуса пада върху Master Chief, изигран от Пабло Шрайбър, и връзката му с новия състав на героите в телевизионния сериал.

halo-tv-series

Както беше потвърдено от 343 Industries по-рано тази седмица, телевизионният сериал Halo ще следва своята собствена история. Въпреки че локациите, образите и препратките към историята на старата игра може да са познати на по-възрастните фенове, шоуто ще се различава по много ключови страни, за да направи прехода на Master Chief към големия екран и новата публика още по-успешен.

Феновете на Halo могат да се подготвят и да отбележат 24 март в календарите си, когато излиза първият премиерен епизод на сериала.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини