Resident Evil: Village получава ново разширение, мисии и режим в трето лице!

Capcom най-накрая сподели подробности за новото разширение на Resident Evil: Village, което ще включва кампания с история, повече съдържание за режима Mercenaries и режим в трето лице. Разширението, наречено „Winters’ Expansion“, ще бъде достъпно на 28 октомври, съобщи компанията на изложението на Capcom в понеделник.

Новата кампания е наречена Shadows of Rose, и включва Роуз, дъщерята на главния герой във Resident Evil: Village – Итън Уинтърс.

Розмари Уинтърс, любимата дъщеря на Итън, е вече пораснала и сега се бори с ужасяващи сили. В търсене на начин да се освободи от проклятието си, тя навлиза в съзнанието на организма „Megamycete“. Пътуването на Роуз я отвежда в мистериозно царство, където спомените от миналото се връщат, за да създадат изкривен и ужасяващ свят на кошмари.“ – пише Цуйоши Канда от Capcom в публикация в блога на PlayStation.

re-village

„Shadows of Rose“ се развива в трето лице, а с „Winters’ Expansion“ вие ще можете да се насладите на цялата история. Актуализациите на режима Arcade-y Mercenaries включват нови етапи и нови герои, които могат да се играят – включително и известната Лейди Димитреску.

Capcom сподели и още новини за франчайза на изложението. Актуализациите от следващо поколение за Resident Evil 2, 3 и 7 ще бъдат достъпни за изтегляне от днес, а видяхме и кратък преглед на предстоящия римейк на Resident Evil 4.

Мултиплейър играта Resident Evil Re:Verse ще бъде налична в същия ден, когато се появи „Winters’ Expansion“ – 28 октомври.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини