Warcraft 3: Reforged получава „Ranked Play“, „Ladder“-сезони и нови функции!

Актуализацията на Warcraft 3: Reforged, за която намекна президентът на Blizzard Майк Ибара през май, най-накрая пристигна. RTS-ът ще се радва на нови функции, налични в Public Test Realm, които включват „Ranked Games“, „Leaderboards“ и „Player Profiles“.

Според информацията към въпросния Patch 1.33.0, играчите ще имат уникален Per-Race MMR, както и такъв за произволен избор. Ще трябва да изиграете пет мача за класиране, за да получите първоначален ранг и ще видите екран с разбивка след всяка игра, който показва всички промени в MMR и класирането. Ladder-системата ще е на сезони, които ще се нулират след определен период от време.

WC3R

Самите рангове започват от Combatant и се състоят още от Challenger, Rival, Duellist, Elite, Gladiator и Champion. Всеки играч ще може да провери къде се намира в класациите, които могат да бъдат филтрирани по потребителско име, състезание и режим на игра. Можете да ги намерите чрез екрана Versus.

Новата версия на PTR също така добавя профили на играчи, а вие ще можете да видите своите собствени, като щракнете с десния бутон върху иконата на играча в долната дясна част на екрана. Профилите на другите състезатели могат да бъдат разгледани, като щракнете с десния бутон върху имената им и изберете „Преглед на профила“.

Blizzard каза още, че тази версия на Warcraft 3: Reforged ще включва няколко корекции на баланса на множество карти и кампании, но не навлезе в повече подробности за това какво ще донесат тези промени.

Новата версия на Warcraft 3: Reforged ще бъде тествана от две до три седмици, след което ще се събере обратна връзка от играчите и едва тогава ще се официализира.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини