„S1mple“ заяви на Valve, че ще може да свърши по-добра работа от разработчиците на компанията!

Александър „S1mple“ Костилиев, легендата в Counter-Strike, наскоро си позволи да разкритикува разработчиците на Valve. Играчът изрази своето недоволство от състоянието на играта не само от гледна точка на професионалист, но и от гледната точка на обикновен играч.

S1mple“ каза, че ако Valve му даде няколко милиона долара, той ще може да подобри в много отношения популярния FPS.

„Просто ми дайте няколко милиона и ще направя играта ви по-добра, не само за професионалните играчи, но и за тези, които рядко влизат и искат да й се насладят. Не се шегувам, ще видите как цифрата на активните играчи нараства.“

/Александър „S1mple“ Костилиев/

s1mple-valve-csgo

В отделен tweet играчът също критикува разработчиците на CS:GO, че не са успели да поправят нещо толкова основно като грешка, а именно яркостта на играта. Valve е известен с това, че рядко доставя големи актуализации, особено когато става въпрос за промени в баланса.

Както професионални, така и обикновени играчи призовават компанията да актуализира официалните карти от дълго време. На 9 август, „HObbit“ от Cloud9, поиска от devs да премахнат Mirage – единствената карта, която не е преработена – и да я заменят с Cobblestone.

В този случай „S1mple“ защити разработчиците и каза, че хората, които смятат, че Mirage трябва да бъде премахнат – не знаят нищо за CS.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини