Sampi достигна до плейофите на A1 Gaming League, Благой Димитров на крачка от тях

Team Sampi стана първият отбор, класирал се за плейофите на CS2 турнира на A1 Gaming League. В третия кръг от груповата фаза Sampi победи с 2:0 Team Secret и си осигури място във фазата на директните елиминации, постигайки последния си необходим успех. Това се случи след категорична победа на Ancient с 13:1 рунда, а след това и с 13:10 на Mirage. Най-резултатен за победата на чешкия тим бе Индрих „ZEDKO“ Хиба, който завърши с 36 убийства.

Към плейофите на A1 Gaming League се е насочил и един от българските състезатели в турнира – Благой „oxygeN“ Димитров. Стрелецът и тимът му Entropiq постигнаха победа с 2:1 срещу четиримата българи в състава на The Chosen Few. TCF спечели първата карта с 13:6 рунда, но след това отстъпи с 8:13 на Anubis и 4:13 на Overpass. За Entropiq това бе втората победа в груповата фаза на турнира с награден фонд 30 хил. лв, като „oxygeN“ и компания са на победа от плейофите. От своя страна The Chosen Few е вече с 2 загуби и ако иска да стигне до следващата фаза – няма право на грешки.

Най-голямата лига за електронни споротве в България продължава да се развива, благодарение на своите партньори от A1, Lenovo Legion, Monster Energy, TP-Link, Ozone и Happy Доставка.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини