Сървърите на Among Us се сринаха след масирана хакерска атака!

През вчерашния ден сървърите на Among Us в САЩ и Европа бяха саботирани. Играта попадна под масирана DDoS атака от хакери, а разработчикът Innersloth работеше непрестанно върху възстановяването на връзката, като преди това потвърди официално новината.

Сървърите в Северна Америка и Европа са основно засегнати от атаката за отказ на услуга (DDoS), което накара играчите да получават постоянни съобщения за грешка, когато се опитат да влязат онлайн. Студито беше принудено дори да изключи захранването и да премине офлайн, за да разреши проблема.

Това не свали доброто настроение на екипа, който сподели в социалните мрежи шега, че май ще трябва да се работи и през уикенда.

among-us-ddos

Към момента сървърите продължават да падат и да тръгват отново, а Innersloth предупреди, че в момента все още няма 100%-ва стабилност. Играчите ще бъдат предупредени, когато Among Us е с вече нормален статус.

Among Us е онлайн мултиплейър игра, разработена и публикувана от американското студио Innersloth. Тя е вдъхновена от парти играта Mafia и научнофантастичния филм на ужасите The Thing. Заглавието позволява cross-play, като за първи път е пусната на устройства с iOS и Android през юни 2018 г., a за Windows по-късно същата година през ноември.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини