„Shotzzy“ закупи нови монитори на съотборниците си в Warzone, след като разбра, че играят на телевизор!

Професионалният състезател на OpTic Gaming„Shotzzy“ – направи нещо интересно по време на свой стрийм на живо. Той попадна в отбор с произволни съотборници на Rebirth Island, и побърза да се пошегува, че вероятно всички играят на PS4 на „големия телевизор на майките си“.

Двама от съотборниците му всъщност потвърдиха това, казвайки му, че играят съответно на 50-инчов и 65-инчов телевизионен екран. След като искрено се засмя, „Shotzzy“ реши да направи облог. Той им спомена, че ако този отбор може да измъкне победата, ще им купи нови монитори!

shotzzy

„Ако спечелим, ще купя монитори и на двамата, става ли?“ – каза „Shotzzy“ в началото на мача. „Добре, успокой се, MrBeast“ – пошегуваха се играчите в отговор. Без да знаят кой е той, първоначално и двамата бяха скептични към предложението.

Мачът започна, играта се преполови, убийстваха се трупаха и победата бе близо. Самият „Shotzzy“ дори направи 18 убийства, за да им помогне да я сграбчат. Изпращайки им покани за приятелство и разговаряйки с тях след мача, звездата на OpTic бе твърдо решен да изпълни обещанието си.

„Това е лудост! Това наистина е той и стриймва!“ – каза един от съотборниците му.

Ами.. честито, момчета! 🙂 Какъв по-хубав ден от това! 🙂

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини