Ще се превърне ли „Kkatamina“ в жената с най-много sub-ове в Twitch?

Изгряващата Twitch звезда – Miyoung ‘kkatamina’ Kim, е съвсем близо от това, да счупи рекорда за брой абонати в платформата, при това само за втората си година в стрийминга.

„Kkatamina“ започна своите предавания на живо в Twitch през май 2020 г. и оттогава се превърна в един от най-популярните стриймъри в платформата от отбора на нежния пол.

За тези, които не са запознати, тя играе предимно Valorant, а освен това може да я срещнете и в Just Chatting. Популярността й обаче, бележи огромен напредък, а самата тя скоро достигна над 400 хиляди последователи.

kkatamina

По време на нейния subathon, организиран на 12 ноември, друга известна колежка от платформата – „Valkyrae“, реши да я подкрепи, дарявайки и огромната сума от $5000. Тази финансова инжекция помогна на „kkatamina“ да покори нови висоти и тя вече се изкачва в редиците на стриймърите с най-много sub-ове в целия Twitch, що се касае до нежния пол.

Настоящата бройка sub-ове, които „kkatamina“ притежава, е 45 000. Рекордьорът за всички времена е „Ludwig“ с 283 066 абонирани, но той е мъж. При жените най-голямата бройка се държи от “DJ Sintica” с 52 992 sub-а.

Дори и да не успее да го подобри, тя вече е направила невероятно постижение, което е плод на упоритата й работа и тонове часове стрийминг.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини