Системните изисквания на „The Callisto Protocol“ за PC могат лесно да ви … ужасят!

Системните изисквания на The Callisto Protocol бяха публикувани чрез официалния канал на играта в Twitter, което ги направи страшно четиво за доста хора и техните персонални компютри.

Пълното, опръскано с кръв изживяване на играта при ULTRA-настройки изисква Nvidia GeForce RTX 3080 или AMD Radeon RX 6900 XT. И в двата случая ще ви трябват минимум 16GB RAM.

Спецификациите на процесора при ULTRA-настройки са зададени за AMD Ryzen 9 3900X или Intel Core i9 9900K. Въпреки това остава въпросът дали все още ще страдате от проблемите с насичането на играта, докладвани в Steam, дори ако отговаряте на тези спецификации.

Някои тестове разкриват още, че The Callisto Protocol е работил при под 60FPS с активиран Ray-Tracing на RTX 3080, което прави научнофантастичното заглавие истински звяр.

calprotocol

Също така си струва да се отбележи, че играта не поддържа DLSS-технологията на Nvidia. И все пак, когато получавате най-реалистичните потни лица, изобразявани някога в реално време, просто трябва да знаете, че честотата на кадрите ще понесе удар.

The Callisto Protocol излезе на 2 декември. Чувствайте се свободни да се търкаляте в кръвта и да се потите, със или без активиран Ray-Tracing.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини