Китайка сложи фалшив корем и се опита да пренесе 200 процесора и телефони iPhone.. Е, не успя!

Жена от Гуангдонг, Китай, беше заловена при опит да изнесе контрабандно над 200 процесора и телефони с марката iPhone, използвайки фалшив корем, за да изглежда бременна.

В история, първоначално съобщена от MyDrivers, китайка, опитваща се да влезе в Джухай през Гогбей, е спряна от митнически агент, който забелязва неестествената й поза. Въпреки това, докато говори с митническия агент, жената заявява, че е бременна в едва 5-6 месец.

Това предизвика съмнения, и тя е претърсена допълнително. Тогава вече се разбира, че жената всъщност изобщо не е в напреднала бременност. Митническите служители откриват изкуствено коремче, направено от силикон, с което да се опита да избегне охраната и митницата.

jenakita1

Смята се, че жената е пътувала от Макао, където вероятно са били закупени процесорите и телефоните. При щателната проверка служителите открили 202 процесора Intel, в допълнение към девет телефона iPhone, залепени с тиксо за жената.

Общата стойност на процесорите Intel Alder Lake, заедно с iPhone-ите, е около $50 000. Според доклада основното нещо, което я издава, е привидно жизнерадостната й поза, въпреки че е изглеждала в напреднала бременност.

Смята се, че тя е внасяла контрабандно процесори и телефони, за да избегне данъци. Вероятно обаче клиентът на контрабандната стока не е много доволен от резултата. Трябва също да се отбележи, че подобен опит беше направен по-рано тази година от друг мъж, който в крайна сметка също беше заловен.

Трябва да видим как контрабандисти ще се опитат да пресекат граница с няколко RTX 4090, залепени за телата им. Ще е направо чудо за гледане.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини