„Spider-Man: Miles Morales“ излиза за PC на 18 ноември 2022 година!

Няма да ви се налага да чакате твърде дълго, за да играете част от франчайза Spider-Man на вашия компютър. Insomniac и Nixxes обявиха, че Spider-Man: Miles Morales ще бъде достъпен за PC на 18 ноември чрез Epic Games Store и Steam.

Играта ще предлага визуални подобрения отвъд версията за PS5, включително Ray-Traced Shadows за външна светлина.

Тя също така ще поддържа PC-ориентирани функционалности, включително ултрашироки монитори и DLSS 3 мащабиране за GeForce RTX 40 видеокарти.

MilesMorales

Spider-Man: Miles Morales ще има минимални изисквания от Intel Core i3 4**** (или неговия еквивалент на AMD), 8 GB RAM, карта от рода на GeForce GTX 950 и някакъв твърд диск. С тези характеристики, вероятно ще се възползвате от 720p резолюция с много ниски графични настройки.

Препоръчителните изисквания ни показват пътя към много по-нов хардуер (включително SSD), ако искате висока детайлност, 4K или някакъв вид Ray-Tracing.

Надали обаче, някой би си закупил нов компютър само за Spider-Man: Miles Morales. Играта лесно се превърна в едно от най-добрите заглавия при старта на PS5. Въпреки че е по-кратък от оригиналния Spider-Man, серията е пълна с добре развити герои и оживен квартал, който искате да спасите от набези.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини